Temmuz 2007 ayında şunları yayınlamışım:

« Evvelki Yazılar

Brrrrrrrrran!!!

Pazar, 29 Temmuz 2007

(533) Stromsgodset - Brann

Norveç açıklarında 2.30'luk oran için av zamanı.

Ama bu müsabakada asıl avı takımı Brann'a 10 gol kazandıran Helstad yapacak. Golcü ayaktan bu müsabakada da gol bekliyorum. Stromsgodset ise lig lideri rakibi karşısında son zamanlarda sahadan hep fark yiyerek ayrıldı. Bu müsabakada da farklı bir netıce beklemiyorum.

2.30 ile Bran adamı reklamlardaki Müslüm Baba gibi brrrrrrrrlatır.

Trabzon'da fırtına alarmı!!!

Cumartesi, 28 Temmuz 2007

(256) Trabzon - Otelul

Trabzon ilk müsabakadaki şımarıklığın bedelini rakibi biraz küçümsemek ile ödedi. Amma velakin rakip kendi liginde de evinde başarılı sonuçlar alan bir ekip. Ama dış sahada ise tam bir felaket. Ayrıca geçen müsabakada Trabzonspor'un kırmızı kartlı oyuncularını da unutmamak gerekir.

Trabzon bugün işi sıkı tutacak ve rakibinin karşısına tam bir fırtına olarak çıkacaktır.

Bence güvenle Trabzona para basıp 1.35'e yelken açabiliriz.

bets10

Tour de France'a seyirci kaldık. Futbola seyirci kalmayalım!

Cuma, 27 Temmuz 2007

(133) Clermont - Chateauroux

İddaa programında Tour De France olmadığı için ben de nacizane yorumlarımı sizlere iletme gereği görmedim. Televizyondan da seyirci olduğumuz Tour De France'ın anısına hoş bir fotoğrafı sizlerle paylaşmakla yetiniyorum.

Öte yandan Fransa 2.Ligi de hayırlısı ile başlıyor. Ve işte ilk yorumum ile karşınızdayım.

Geçen sezon büyük bir fark ile şampiyon olup ikinci lige yükselen Clermont sizi yanıltmasın. Kadrosu kanımca Fransa ikinci ligi için pek münasip değil. Öte yandan Chateauroux zaten iyi olan hücum elemanlarına yenilerini ekleri ve ileri uçta tartışmasız çok güçlü bir takım oldu. Scarpelli ve Dufresne bu sene çok canlar yakacak. Takımın hücuma oranla zayıf kalan müdafasına bir çözüm bulunmazsa arızalara vesile olabilir. Sezon içerisinde 2.5 üstü oynanabilecek bir ekip olarak görüyorum Chateauroux'yu.

Amma velakin bu gece 2.95'lik oran ile kafadan Chateauroux demekte faide var.

Newcastle uçmaya hazır!

Perşembe, 26 Temmuz 2007

(653) Newcastle - Celtic

Uçmadan uçmaya fark var. Kimisi daha ilk dubleyi bitirmeden uçuşa geçer başlar saydırmaya. Kendini başbakan, kulüp başkanı ya da teknik direktör ilan eder. Kimisi de gerçekten uçar. Mesela bu sene Newcastle'ın uçacağı gibi.

Kanımca yaptıkları transferler onları şampiyon yapmasa da iyi sonuçlar almalarını kolaylaştıracak. Paris Saint Germen'den Çek oyuncu rozehnal, Middlesbrough'tan Mark Viduka, Chelsea'den Geremy, Manchester City'den Barton takımın yeni ve etkili topçuları.

Transferde çok emek ve para harcamayan Celtic ise geçen sezonki takımını korumaya çalıştı.

2.00 ile kuponunu ikiye katlamak isteyenlere ya da yurtdışından tek müsabakaya para basacak cengaverlere tavsiye ederim.

betelli

Yeşil kırmızılar bir adım önde

Çarşamba, 25 Temmuz 2007

(516) Karşıyaka - Samsunspor

Karşıyaka'da teknik direktör Engin İpekoğlu. Takım bu sene geçen sezona göre daha büyük düşünüyor. Her ne kadar para içinde yüzmese de bir takım oyuncuları alarak Süper Ligi hedefliyor. Kulağıma gelen söylentilere göre Ergün Penbe ve Ali Cansun'un menajerleri ile görüşme halindelermiş.

Samsunspor ise bir çok has oyuncusunu maalesef kaptırdı. Göze batan tek transferleri Hatay'dan Emrah Kınık.

Bu müsabakada Karşıyaka'yı avantajlı görüyorum. Ayrıca 2.20'lik oran da çok şahane.

Aman dikkat maç saat 16:00'da.

Dallas'ta sakatlıkların sonu gelmiyor!

Salı, 24 Temmuz 2007

(454) Dallas - Guadalajara

Dallas defansını toparlayan isim Alex. Orta sahada Marcello. Acar hücumcu Kenny Cooper sakat. Bu durum dahilinde Dallas takımı Batı konferansında hala ikinci sırada ama aldığı sonuçlar pek tatmin edici değil.

Guadalajara ise faideli bir ekip. Racing Santander'e 5 çektiler. Peace Cup'ta bayağı havalı neticelere imza atıyorlar.

1.41 ile X2 oynanabilir.

Super Liga 2007 müsabakaları Amerika'da oynanıyor amma velakin Guadalajara'nın rakibini evinde gafil avlaması sürpriz olmaz.

Zekayı hangisi geliştirir?

Pazartesi, 23 Temmuz 2007

Oldum olası satrançtan hazetmemişimdir. Zekaya da ne katkısı var anlamadım. Mesela fotoğrafı ele alalım. Şimdi kardeşim masa başında oturup fille, atla, vezirle mi uğraşmak zekayı daha kıvrak yapar yoksa güzel bir kızı kandırmak için elli türlü hokkabazlık yapmak mı? Vallaha bence hatun peşinde koşmak zeka geliştirmenin en süper yoludur. Tabii ki bu dediklerim siz gençler için geçerli. Bendeniz Bahsettin Abi'niz evlilik neticesinde hatun olaylarının jubilesini yapmış, gözü dışarıda amma velakin kalbi içeride bir insanım. Bu yaştan sonra da ofsayda düşmeye pek niyetim yok!

Gelelim müsabakalara. Şu ligler bir an önce başlamazsa ben yakında tahminleri İsveççe falan yapmaya başlayacağım. Zaten saçlar hafiften sararmaya başladı. Bugünkü program dahilinde de sizlere 1.92 ile Brommapojkarna ve 2.05 ile Helsingborgs'u tavsiye ediyor,cümleten iyi şanslar diliyorum!

anadolu casino

Seçiminizi doğru yapın!

Pazar, 22 Temmuz 2007

Bahsettin Abiniz seçim gününe özel tahminleri ile karşınızda. Öncelikle sonuç ne olursa olsun evvela vatana ve millete hayırlı olsun diyorum. Gelelim müsabakalara.

(351) Santos - Figueirense

Santos coştu bir kere. Moraller tam süper. Kleber Pereira da takımı bir başka güzel yaptı. 1.57 iyi seçim olur.

(332) Corinthians - Nautico

Beraberliklerin takımı Corinthians ve gol kısırı Nautico. 1.88 ile 2.5 altı diyorum.

(331) Basel - Zürih

Yaşasın İsviçre ligi de başladı. Hem de ne başlamak. Şampiyonluğun iki büyük adayı Basel - Zürih müsabakası ile. Geçen sezon şampiyonluğunu Zurihe kaptıran Basel rövanşı alır. 1.87

(352) Kansas - Colorado

İki takım arasındaki son 23 müsabakada ev sahibi ekipler sadece 3 kere kaybetmiş. Bugün tarih yine tekerrür eder. 1.67 ile Kansas

Özel maça özel şarap

Cumartesi, 21 Temmuz 2007

(216) Porto - Monaco

Anderson ve Pepe bu sene Portda yok.Ama en azından Quaresma hala takınmda. Ayrıca sattıkları topçulardan da çok iyi para götürdüler o ayrı.

Monaco ise elinde ne varsa sattı nerede ise.Bu sene ligde dımdıslak kalma ihtimalleri pek yüksek.

Porto kolay bir galibiyet alacaktır.

Iddaa bile Portoya 1.80 vermiş. Artık gerisini siz düşünün.

Bu arada yanda tavsiye ettiğim şarap tadımlık değil bakımlık. Hem rakı varken kim ne yapar şarabı.

« Önceki Yazılar